Het beste uit YO Magazine

Heb je geen (zin in een) abonnement op YO Magazine, maar wil je wel heel graag dat ene artikel lezen? 
Of ben je pas net gestart met je abonnement en wil je graag alvast wat vooruit lezen? 

Snappen we!

Hieronder een overzicht van de allerbeste artikelen uit YO Magazine!

Uit YO Magazine #1
ZUIVER KIEZEN

Zuiver Kiezen: de methode waar  ik al jarenlang mee werk als stijlcoach en personal shopper. Ik kwam er al gauw achter dat je hiermee ál je levensvragen kunt beantwoorden en realiseerde me dat ik in mijn leven dit onbewust al heel vaak had toegepast waardoor ik altijd precies heb kunnen doen waar ik gelukkig van wordt. En ik ben niet de enige!

In dit artikel leg ik je uit hoe zuiver kiezen werkt en vertellen vijf prachtige vrouwen en ikzelf hoe makkelijk het kan zijn en hoeveel je het op kan leveren! Hoe je leven er nu ook uit ziet! MEGA waardevol en inspirerend!

In gesprek met Kim Munnecom die alles weet van wat het je oplevert als jij je hart volgt! Kim reageerde op mijn oproep om verhalen over je hart volgen. Wat zij over haar levenspad vertelde, inspireerde me zo enorm, daar werd ik zo nieuwsgierig van, dat ik besloot haar te interviewen daarover! 

Het werd een gesprek van 3 uur over doen wat er van je verwacht wordt versus je eigen keuzes maken, over de kracht van je mind set, over leven versus geleefd worden, de definitie van geluk, over pleasen en egoïsme, over vertrouwen in dat het goed komt en hoe je dat allemaal doet!

Uit YO Magazine #2
STIJL

Als stijlcoach worden mij altijd dezelfde vragen gesteld:

"Wat staat mij nou?"
"Wat past bij mij?"
"Hoe moet ik combineren?" en vooral
"Wat is mijn stijl?!"

In dit artikel ga ik in op die laatste vraag. Wat is STIJL precies en waar haal je dat vandaan? Wat is het belang van stijl en je goed voelen in je kleding en hoe pak je het aan?

Inclusief ontroerende, inspirerende en herkenbare verhalen van andere vrouwen over hun zoektocht naar stijl en inclusief een superhandig STIJL STAPPENPLAN waar je direct mee aan de slag kunt!

In gesprek met stijlicoon Dainahara Polonia! Daina is één van de weinige vrouwen die ik ken die écht blij voor haar kast staat en die er altijd uitziet om door een ringetje te halen! She's got style! Dat willen wij allemaal wel!

Ik interviewde haar over waar haar lol voor kleding vandaan komt, over hoe ze haar stijl ontwikkeld heeft, over de kracht van een goede outfit, hoe ze shopt en ze geeft ons haar allerbeste en mega waardevolle tips, zoals waarom je die paillettenbroek beter wél kunt kopen. Aanrader!

Uit YO Magazine #3
DIE KLEREKAST

"Ik heb een kast vól met kleding en helemaal níets om aan te trekken!"

Klinkt bekend? Begrijpelijk! Dit wordt altijd een beetje lacherig gezegd, maar dit cliché is vooral heel waar. Hoe langer ik als stijlcoach werk, hoe meer ik erachter kom dat bijna elke vrouw staat te balen voor haar kast.

En dat is nergens voor nodig!! In dit artikel neem ik je mee naar hoe het komt dat die kast zo dicht geslibd is, over hoeveel impact het heeft om elke dag al die kleding-die-je-toch-niet-draagt te zien en ik geef je natuurlijk een uitgebreid STAPPENPLAN hoe je die kast kunt aanpakken, zodat je verloren schatten weer terug vindt, waardoor je stijl dan ineens zichtbaar wordt en je kortom wél dolgelukkig voor de kast staat en er 's ochtends binnen no time een fantastisch outfit uittrekt!

In gesprek met Laura en boy wat kunnen we van haar leren! Toen ik een lijstje maakte van bijzondere vrouwen die ik wilde interviewen voor YO Magazine, moest ik meteen aan Laura van der Veen denken. Ze is een geweldig voorbeeld van hoe je tegen de stroming in je eigen koers blijft varen. Zij staat, ondanks wat ze allemaal heeft mee moeten maken, zo ongelooflijk sterk in haar schoenen, durft zo onwijs zichzelf te zijn, heeft zoveel te delen en ze doet er alles aan om zoveel mogelijk geluk voor haar en haar gezin te creëren. 

We spraken over opnieuw beginnen, over je hart volgen, over ware rijkdom, over zelfacceptatie en over je losmaken van verwachtingen. Laura's motto is dat als ook maar één iemand van haar kan leren, ze tevreden is.

Nou, we kunnen allemaal heel veel van Laura leren! Daarom vind je aan het einde van het interview haar 6 belangrijkste levenslessen op een rijtje, zodat je ze makkelijk kunt opslaan, onthouden en toepassen!

Uit YO Magazine #4
LEKKER DUURZAAM

duurzame kleding stijl mode

Je kast verduurzamen is makkelijker dan je denkt! Tenminste, als je het jezelf niet te moeilijk maakt! In dit artikel breek ik een lans voor: alle beetjes helpen. Bijdragen aan een duurzamere garderobe en daarmee een duurzamere wereld willen allemaal. Maar hoe doe je dat nou? En hoe houd je dat vol? Hoe weet je nou wat je moet kiezen?

In dit artikel vertel ik meer over de impact van de vervuilende kledingindustrie, waarom "ontspullen"  nu zo'n hot topic is en geef ik je maar liefst 9 makkelijke, laagdrempelige manieren waarop je nú al duurzamere keuzes kunt maken

In gesprek met Anabelle van de leukste vintage winkel No Vintage Phobia! Niet alleen runt Anabelle de allerleukste vintage winkel, ook is zij weer een prachtig voorbeeld van hoe vet het is om je hart te volgen! Ze heeft een super corporate achtergrond, maar realiseerde zich op een dag dat ze bijna alles voor elkaar had: de allerleukste man en kinderen, goede gezondheid en fijne vrienden. Wat nog ontbrak? Echt leuk werk!

En nu is ze een blij ei. Ik sprak met haar over deze reis, over haar liefde voor vintage, over geluk en ze geeft je haar allerbeste tips voor het shoppen bij een tweedehands winkel! 

Uit YO Magazine #5
BUSINESS, bebe

de kracht van een goede zakelijke outfit garderobe

The power of POWERDRESSING en waarom een goede zakelijke outfit zo belangrijk is.

Het wordt me ontzettend vaak gevraagd: "Wat moet ik nou aan naar mijn werk?" Dus ik had ongelooflijk veel zin daar eens dieper op in te gaan!

In dit artikel som ik een stuk of 12 voordelen op van een goede zakelijke outfit, laat ik vier business babes aan het woord over de kracht van kleding en wat het hen oplevert en ik eindig met 10 TOPtips om zelf je zakelijke garderobe in no time op orde te hebben, zodat jij zonder moeite er als dé professional die je bent uitziet!

kirsten jassies interview

In gesprek met Kirsten Jassies over hoe zij haar leven helemaal zelf vormgeeft en daarbij ook nog eens super stylish is. 

Kirsten en ik waren een tijdje buren in de Snorfabriek en sindsdien volg ik haar met name online. En met name het afgelopen jaar viel mij op hoe zij zo ontzettend haar eigen ding doet en het lijkt erop dat ze alleen maar doet wat ze leuk vindt, qua werk én privé. Daarnaast ziet ze er altijd fantastisch uit, dus zij stond nogal hoog op mijn lijstje "coole vrouwen die ik wil interviewen voor de YO"!

Lees in dit interview hoe zij hier jarenlang naartoe gewerkt heeft, wat haar valkuilen zijn en hoe ze het doet!